Vertaler van Engels naar Nederlands

Als vertaler van Engels naar Nederlands en omgekeerd is het mijn passie om lezers in een andere taal aan te spreken. Bij elke vertaling wil ik bereiken dat de vertaling net zo fijn leest als de originele tekst en ook dezelfde toon treft. Dit doe ik met zorgvuldige aandacht voor de inhoud en vorm van uw tekst, voor uw doelgroep en de communicatiestijl van uw organisatie.

Graag verwijs ik u naar de pagina Portfolio voor uitgebreide informatie over mijn vertaalervaring. Ik heb onder andere ervaring met het vertalen van teksten voor websites, voor zakelijke en commerciële doelen, en met vertalingen voor christelijke uitgevers en organisaties.

Correctie en Redactie

Heeft u zelf een tekst in het Engels geschreven of vertaald, maar zoekt u iemand die voor u de puntjes op de i zet? Of wilt u hulp bij het redigeren van uw Nederlandse teksten? Ik ondersteun u graag bij het schrijven van verzorgde en prettig lezende teksten, zodat uw boodschap nog duidelijker overkomt.

Mijn specialisme: christelijke vertalingen

Ik help u graag met kwaliteitsvertalingen van uw Nederlandse of Engelse teksten. Vanuit mijn persoonlijke geloofsovertuiging en mijn professionele expertise kan ik bij deze onderwerpen in het bijzonder de juiste toon treffen. Bovendien bent u ervan verzekerd dat Bijbelse en kerkelijke begrippen en uitdrukkingen op de juiste manier en in de juiste context worden vertaald.

U kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Engelse vertaling van Nederlandse artikelen voor uw partners in zendings- of ontwikkelingswerk
  • vertaling van Engelse correspondentie van zusterkerken voor in uw gemeenteblad
  • het tweetalig aanbieden van uw brochure of uw website in het Nederlands én in het Engels
  • Engelse Bijbelstudies beschikbaar maken in het Nederlands

Neem gerust contact op met uw vragen over uw vertaalproject of vertaalopdracht.

Tarieven

Omdat geen opdracht hetzelfde is, werkt Noordman English Translations niet met standaard tarieven voor vertalingen.

Voor teksten van 300 woorden of minder geldt een vast tarief van €30.

Wilt u uw teksten laten vertalen door een professioneel vertaler? Neem dan via onderstaand contactformulier contact op. U ontvangt binnen 24 uur een reactie.

    Noordman English Translations is ook te vinden op www.vertaalbureau-info.nl.