Contact met Noordman English Translations

Maak kennis met Ariena Noordman

Al toen ik pas had leren lezen, was ik er stellig van overtuigd dat ik net zo goed een Engelse tekst kon lezen als een Nederlandse. Toen had ik uiteraard nog een lange weg te gaan voordat het werkelijk zover was. Nu ik van mijn passie voor taal mijn werk heb gemaakt, ga ik nog een stap verder. Dankzij mijn uitstekende beheersing van de Engelse taal kan ik het Engels begrijpen; dankzij mijn expertise als vertaler en tolk kan ik het Engels overbrengen in het Nederlands.

Als vertaler van Engels naar Nederlands zorg ik ervoor dat uw boodschap echt overkomt, met alle relevante aspecten, zoals vorm, stijl en toon, gericht op uw beoogd publiek. Dat er staat wat u bedoelt, is immers slechts het begin van een goede vertaling.

De vertaling van een gebruiksaanwijzing, bijvoorbeeld, dient niet alleen om de lezers ervan over het product te informeren, maar ook om klanten het gevoel geven dat de leverancier hen de best mogelijke gebruikservaring wil bieden. Niemand wil betuttelt worden door de toon van een handleiding of met vragen blijven zitten omdat de bewoordingen veel te vaag zijn.

Ik ben er trots op een taalenthousiast en taalexpert te zijn. Met veel plezier lever ik vertalingen van uw zakelijke en commerciële teksten waar u volledig op kunt vertrouwen. Mijn creativiteit zet ik graag in voor mooie, natuurlijke vertalingen en doeltreffende oplossingen voor vaktaal en cultuurgebonden uitdrukkingen.

Ook als tolk in het Engels geniet ik ervan om mensen te verbinden door taalbarrières weg te nemen. Ik help u graag om uw zakelijke gesprekken soepel te laten verlopen of ervoor te zorgen dat alle deelnemers aan uw evenement, cursus of andere bijeenkomst volledig mee kunnen doen.

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte!