Diensten

Welkom op de pagina Diensten van Noordman English Translations! Mijn naam is Ariena Noordman. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door taal: door structuren en patronen, maar ook door de creatieve manieren waarop je ermee kunt spelen. Ik word nog steeds geboeid door de manieren waarop taal mensen verbindt of er juist niet in slaagt dat te doen.

Na mijn studie Engelse taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen zet ik nu mijn taalpassie in op drie verschillende manieren. Via mijn bedrijf Noordman English Translations ben ik actief als vertaler, tolk en taalcoach. Ik laat u graag kennismaken met mijn passie voor de Engelse en Nederlandse taal en wat ik daarmee voor u kan betekenen.

Uitgebreide informatie over mijn diensten en tarieven kunt u vinden via de tab Diensten bovenaan deze pagina.

Vertaler

Vertalen vind ik oneindig fascinerend, omdat het me steeds weer voor nieuwe uitdagingen stelt. Maar het gaat niet alleen om het oplossen van vertaalpuzzels: de grootste uitdaging en de grootste voldoening haal ik uit het verbinden van mensen door taalbarrières weg te nemen. Ik vind het mooi om steeds weer kennis te maken met nieuwe ideeën en mensen te helpen om die met anderen te delen.  

Tolk

Tolken is een intensieve bezigheid, maar het geeft me ook veel energie. Ik vind het heel leuk om mensen te verbinden en daar zelf bij te zijn: om te zien hoe er contact tussen mensen tot stand komt. Het mooie van tolken vind ik dat ik mensen heel praktisch kan ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Taalcoach

Ik vind het leuk om mensen te coachen, omdat ik ervan geniet om te zien hoe anderen zich verder ontwikkelen en omdat het overdragen van mijn kennis en vaardigheden me weer andere uitdagingen brengt dan vertalen en tolken. Ik ben ervan overtuigd dat taalcoaching mensen helpt om beter Engels te kunnen en te durven spreken en om succesvoller te communiceren, in hun werk of in andere situaties.